Grillowany Spatchcock Indyk
Grillowany Indyk Spatchcock może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 22 i kosztuje 1,08 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 47g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 417 kalorii. Jeśli masz oryginalny sos barbecue, sos żurawinowy w galaretce, mieszankę nadzienia żurawinowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Czosnek i zioła Spatchcock Grillowany kurczak, Kurczak z grilla Spatchcock, oraz Kurczak Śródziemnomorski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill termiczny do pośredniego grillowania: Zapal jedną stronę grilla, pozostawiając drugą stronę nieoświetloną. Zamknij pokrywę; grill termiczny do 177°.
Tymczasem sos żurawinowy i wodę ugotować w rondlu na średnim ogniu 5 min. lub do wymieszania, często mieszając. Wymieszać z sosem barbecue i przyprawą do ciasta z dyni; gotować 2 min. lub aż do ogrzania, często mieszając.
Użyj nożyc kuchennych lub ostrego noża, aby wyciąć kość z indyka; Odrzuć kość. Open Turcja stylem motylkowym.
Miejsce, od strony piersi w dół, na środku rusztu grillowego nad nieoświetlonym obszarem. Grill 2 godziny lub do indyka (165F), monitorowanie stałej temperatury grilla i obracanie indyka po 1 godzinie i szczotkowanie 3/4 szklanki mieszanki żurawinowej przez ostatnie 15 minut.
Odstawić 15 min. przed krojeniem. W międzyczasie przygotuj mieszanki farszu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Podawać indyka z sosem żurawinowym i farszem.