Grillowany Spatchcock Indyk

Grillowany Spatchcock Indyk
Grillowany Indyk Spatchcock może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 22 i kosztuje 1,08 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 47g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 417 kalorii. Jeśli masz oryginalny sos barbecue, sos żurawinowy w galaretce, mieszankę nadzienia żurawinowego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Czosnek i zioła Spatchcock Grillowany kurczak, Kurczak z grilla Spatchcock, oraz Kurczak Śródziemnomorski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill termiczny do pośredniego grillowania: Zapal jedną stronę grilla, pozostawiając drugą stronę nieoświetloną. Zamknij pokrywę; grill termiczny do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Tymczasem sos żurawinowy i wodę ugotować w rondlu na średnim ogniu 5 min. lub do wymieszania, często mieszając. Wymieszać z sosem barbecue i przyprawą do ciasta z dyni; gotować 2 min. lub aż do ogrzania, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 CalaDużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 Cala
Sos żurawinowySos żurawinowy
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Zdjąć z ognia; odstawić.
4
Użyj nożyc kuchennych lub ostrego noża, aby wyciąć kość z indyka; Odrzuć kość. Open Turcja stylem motylkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
5
Miejsce, od strony piersi w dół, na środku rusztu grillowego nad nieoświetlonym obszarem. Grill 2 godziny lub do indyka (165F), monitorowanie stałej temperatury grilla i obracanie indyka po 1 godzinie i szczotkowanie 3/4 szklanki mieszanki żurawinowej przez ostatnie 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wyjąć indyka z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Odstawić 15 min. przed krojeniem. W międzyczasie przygotuj mieszanki farszu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8
Podawać indyka z sosem żurawinowym i farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia21
Magazyn