Grillowany SOS ananasowo-bananowy z miodem i limonką
Grillowany SOS ananasowo-bananowy z miodem i limonką może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 215 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soku z limonki, masło, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Sriracha Honey Lime Grillowana Sałatka z kurczaka i ananasa, Grillowany ananas i banan z sosem karmelowym i nerkowcami, oraz Grillowane żeberka z grillowanym ananasem i sosem ananasowym-Habanero dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondelku umieścić masło, miód, brązowy cukier i sok z limonki. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; dodać fasolę. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, ubijając aż będzie gładka. Czy do przodu można zrobić 2 dni do przodu. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Przed użyciem usuń fasolę waniliową i sos do przewijania.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Posmaruj obie strony ananasa sosem. Grill 1 minuta na stronę.
Przenieść na talerz; pokroić w kostkę 1/2 cala i umieścić w dużej misce, pozostawiając soki.
Pozostały sos wymieszać z ananasem.
Banany pokroić na 1/2 cala kawałki; złożyć w mieszaninę ananasa.