Grillowany półmisek z indykiem i warzywami

Grillowany półmisek z indykiem i warzywami
Grillowany półmisek z indykiem i warzywami może być tylko przystawką, której szukasz. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 105 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka cukinii, kłosy kukurydzy, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Półmisek Z Grillowanymi Warzywami, Półmisek Z Grillowanymi Warzywami, oraz Półmisek Z Grillowanymi Warzywami.

Instrukcje

1
Pierś indyka opłukać i osuszyć. Wykonaj wzdłużne cięcie około 2/3 przez najgrubszą część piersi. Poklepać mięso, aby było równomiernie grube. Jeśli nadal nierówne, zrobić więcej cięć równolegle do pierwszego, przez najgrubsze części, i ponownie naciśnij, aby spłaszczyć indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2
Aby zrobić sos, wymieszaj sok pomarańczowy, sok z cytryny, pieprz, czosnek i 1 łyżeczkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
1/2 szklanki sosu wymieszać z olejem; przykryć i schłodzić pozostały sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cienki-Cienki-
4
W misce, płaszcz indyka z 1/4 szklanki sosu z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Obierz i pokrój cebulę w poprzek na plastry o grubości 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Pomarańcze pokroić w poprzek na plastry o grubości 3/4 cala. Odrzuć końce. Nawlecz cebulę przez szerokość rund na cienkie metalowe szaszłyki, aby utrzymać je płasko. Nawlecz pomarańcze w ten sam sposób na więcej szaszłyków.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
7
Łodyga i nasiona papryki; pocięte wzdłuż na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
8
Odciąć końce cukinii, a następnie pokroić squasha na pół w poprzek i wzdłuż. Kawałki gwintu wzdłuż na cienkie metalowe szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
9
Usunąć i wyrzucić łuski i jedwab z kukurydzy. Ciężkim nożem, stukając w razie potrzeby młotkiem, pokrój kukurydzę w poprzek na 2-calowe rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
10
Wszystkie warzywa i plastry pomarańczy posmarować pozostałym sosem z oliwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe CukierkiPomarańczowe Cukierki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cienki-Cienki-
11
Umieść indyka, wszystkie warzywa i plastry pomarańczy na grillu na solidnym łóżku z gorących węgli lub na grillu gazowym na dużym ogniu (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund). Zamknij pokrywę na grillu gazowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe CukierkiPomarańczowe Cukierki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
12
Obróć warzywa i plasterki pomarańczy, obracając w razie potrzeby równomiernie, około 5 minut dla pomarańczy, 10 do 12 minut dla warzyw. Jak zrobiono, przenieść na duży talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe CukierkiPomarańczowe Cukierki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
13
Gotować indyka, obracając raz, tylko do momentu, gdy mięso będzie 160 na termometrze lub białe w środku najgrubszej części (wycięte do testu), 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
14
Przelej indyka na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
15
Pokrój mięso na kawałki i wyciągnij szaszłyki z warzyw i pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
16
Na półmisek polewamy sosem, dodajemy sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn