Grillowany pstrąg z białą fasolą i winegretem kaparowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego pstrąga z białą fasolą i winegretem kaparowym. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 2 i kosztuje $7.84 za porcję. Jedna porcja zawiera 946 kalorii, 75g białka, oraz 49g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, rozmaryn, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Grillowany pstrąg z białą fasolą i winegretem kaparowym, Grillowany pstrąg z majonezem cytrynowo-kaparowym, oraz Grillowane szparagi z winegretem kaparowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Masło gotować w małej patelni na średnim ogniu do brązowego, często mieszając, o 4 protokół.
Wymieszać w oleju, następnie szalotki, ocet, kapary, i rozmaryn. Doprawić winegret do smaku solą i pieprzem.
Wymieszaj fasolę, skórkę cytrynową i 2 łyżki vinaigrette na średniej patelni. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Na miąższ pstrąga posmarować odrobiną vinaigrette, posypać solą i pieprzem.
Umieść patelnię z fasolą na krawędzi grilla do ogrzania. Grillować pstrąga, strona ciała w dół, do brązowego, o 2 protokół. Przewróć pstrąga; grill aż gotowane przez, O 2 protokół.
Przenieść pstrąga na talerze.
Rukolę wymieszać z ciepłą fasolą, łyżką obok pstrąga. Rewarm Pozostałe vinaigrette; łyżka na pstrąga i fasoli.