Grillowany Pstrąg Z Nerkowcem I Masłem Czosnkowym

Grillowany Pstrąg Z Nerkowcem I Masłem Czosnkowym
Grillowany pstrąg z Nerkowcem i masłem czosnkowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 1. Na 20,55 zł za porcję, ten przepis okładki 72% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 176g białka, 137 g tłuszczu, oraz w sumie 2033 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jeśli masz ząbki czosnku, sól i pieprz, pstrąg i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać orzechy nerkowca można śledzić to danie główne z Ciemna czekolada nerkowca budyń z kandyzowanymi nerkowca Crunch jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Grillowany pstrąg z rozmarynem i czosnkiem, Pstrąg łososiowy z czosnkiem i grillowanym koprem włoskim, oraz Grillowany pstrąg z masłem cytrynowo-Pietruszkowym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej gorący grill lub grill. Pokrój ryby głęboko trzy razy z każdej strony, aby ciepło przenikało mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Zdejmij głowy, jeśli chcesz.
3
Rybę lekko posmarować olejem, doprawić solą i pieprzem zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz.Gotować pod grillem lub na grillu przez 4 minuty z każdej strony, lub aż skóra jest rumiana, a miąższ czuje się jędrny.Roztopić masło na szerokiej płytkiej patelni i szybko podsmażyć orzechy do tostów.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać czosnek i natkę pietruszki i krótko smażyć mieszaninę, aż pietruszka lekko ciemnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
5
Dodać sok z cytryny z więcej soli i pieprzu do smaku i ciepła przez.Umieścić każdy pstrąg na ciepłym talerzu, i łyżka nad nerkowca i masła czosnkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
PstrągPstrąg
TrudnośćNormalny
Gotowe W17 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn