Grillowany placek ze szparagowym Pesto i Fontiną
Grillowany placek ze szparagowym Pesto i Fontiną wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 785 kalorii. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skorupkę pizzy, sól i pieprz, liście bazylii i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Spróbuj Grillowany placek ze szparagowym Pesto i Fontiną, Flatbread ze szparagami, Fontiną i marynowaną cebulą, oraz Grillowana pizza z pieczarkowym Pesto i serem Fontina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill grzewczy do wysokiej
Połącz szparagi, bazylia, czosnek i orzeszki piniowe w robocie kuchennym i pulsuj kilka razy, aby grubo posiekać. Przy uruchomionym silniku powoli dodawaj olej i przetwarzaj, aż do zemulgowania. Doprawić solą i pieprzem i przenieść pesto do miski. Mieszać w Pecorino Romano.
Połóż skorupę pizzy na grillu. Grillować, aż lekko chrupiące, o 1 minutę.
Usuń muszle i rozprowadzić każdy z pesto. Top z fontina, powrót do grilla, zamknąć pokrywę i kontynuować gotowanie, aż ser topi się, 2 do 3 minut.
Wyjąć z grilla i posypać pozostałym serem Romano i posiekaną świeżą bazylią. Pokroić każdy flatbread na kawałki wielkości kęsa.