Grillowany placek ze szparagowym Pesto i Fontiną

Grillowany placek ze szparagowym Pesto i Fontiną
Grillowany placek ze szparagowym Pesto i Fontiną wymaga ok. 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 785 kalorii. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skorupkę pizzy, sól i pieprz, liście bazylii i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Spróbuj Grillowany placek ze szparagowym Pesto i Fontiną, Flatbread ze szparagami, Fontiną i marynowaną cebulą, oraz Grillowana pizza z pieczarkowym Pesto i serem Fontina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill grzewczy do wysokiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Połącz szparagi, bazylia, czosnek i orzeszki piniowe w robocie kuchennym i pulsuj kilka razy, aby grubo posiekać. Przy uruchomionym silniku powoli dodawaj olej i przetwarzaj, aż do zemulgowania. Doprawić solą i pieprzem i przenieść pesto do miski. Mieszać w Pecorino Romano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino RomanoPecorino Romano
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzparagiSzparagi
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Połóż skorupę pizzy na grillu. Grillować, aż lekko chrupiące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowane Ciasto Do PizzyPrzygotowane Ciasto Do Pizzy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Usuń muszle i rozprowadzić każdy z pesto. Top z fontina, powrót do grilla, zamknąć pokrywę i kontynuować gotowanie, aż ser topi się, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser FontinaSer Fontina
SerSer
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Wyjąć z grilla i posypać pozostałym serem Romano i posiekaną świeżą bazylią. Pokroić każdy flatbread na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RomanoSer Romano
świeża Bazyliaświeża Bazylia
FlatbreadFlatbread
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn