Grillowany New York Strip Steak z pieczoną salsą i grillowanymi grzybami i szparagami

Przepis Grillowany New York Strip Steak z pieczonym w ogniu Salsanem i grillowanymi grzybami i szparagami jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 717 kalorii, 54g białka, oraz 47 g tłuszczu. Na 12,26 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, new york strip steki, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowany New York Strip Steak z salsą Verde, Grillowany New York Strip Steak z sosem do steków z piwa i melasy, oraz Grillowany New York Strip Steak z sosem Pięciopiersiowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill do wysokiej. Doprawiamy steki solą i pieprzem oraz skropimy oliwą z oliwek.
Kapsle grzybowe wrzucić do 2 łyżek oliwy z oliwek i doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Umieść steki na najgorętszej części grilla.
Mniejsze grzyby ułożyć na brzegach grilla. Gotuj stek przez 4 minuty z każdej strony na średnio rzadkie, 8 minut z każdej strony na dobrze zrobione. Gotować portobellos przez 2 minuty z każdej strony, a shiitakes przez około 1 do 2 minut z każdej strony.
Pokrój plastry cebuli, szparagi, pomidory i jalapenos w 2 łyżkach oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Dodaj do gorącego grilla. Szparagi, plastry cebuli i pomidory gotować przez 4 minuty z każdej strony.
Usuń zwęglone luźne krążki z krążków cebuli i umieść w blenderze.
Usuń skórki i nasiona z pomidorów i obrzydzić.
Dodaj pomidory do blendera.
Usunąć skórę i nasiona z jalapenos i wyrzucić. Mielenie jalapenos i dodać do blendera. Na koniec dodaj liście bazylii, oliwę z oliwek i ocet balsamiczny do blendera i pulsuj, aż staną się grube.
Stek i portobellos pokroić na kawałki.
Podawać na półmisku ze szparagami, shiitakes i salsą pomidorową.
Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i octem balsamicznym.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Merlot Dyrektora. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Merlot dyrektora]()
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.