Grillowany Miecznik Vinaigrette
Grillowany miecznik Vinaigrette to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 17 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka sałatek, steki z miecznika, sos balsamiczny vinaigrette i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka z miecznika i bakłażana z miodowo-tymiankowym winegretem, Burgery z miecznika z cytrynowym winegretem, oraz Grillowana miecznik na grillowanych letnich warzywach.
Instrukcje
Wlać 1/2 szklanki sosu na rybę w płytkim naczyniu; przykryć. Przechowywać w lodówce 30 min. do 1 godziny marynować.
Ryby odcedzić; wyrzucić marynatę.
Rozgrzej nasmarowany grill na średnim ogniu. Ryby grillowane 5 do 6 min. z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Zieleninę wrzucić z pozostałym sosem; podzielić równomiernie pomiędzy 4 talerze. Top z rybami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.