Grillowany Letni Talerz Warzyw
Grillowany letni talerz warzyw może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 263 kalorie, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Mieszanka zielonej cebuli, oliwy z oliwek, pomidorów koktajlowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Półmisek Z Grillowanymi Warzywami, Półmisek Z Grillowanymi Warzywami, oraz Półmisek Z Grillowanymi Warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Drewniane szaszłyki moczyć w wodzie 30 minut. (Pomiń, jeśli używasz metalowych szaszłyków.)
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła. Pomidory wątku 1 cal od siebie na szaszłyki. Zerwać i wyrzucić twarde końce szparagów.
Cukinię, 5 składników, pomidory i szparagi posmarować oliwą z oliwek, posypać odpowiednią ilością soli i czarnego pieprzu.
Grilluj słodkie ziemniaki, przykryte pokrywą Grilla, 6 minut z każdej strony lub do miękkości. W tym samym czasie, grill cukinia, papryka, grzyby, i bakłażan 4 do 6 minut z każdej strony lub aż chrupiące-miękkie. Grilluj zieloną cebulę, szparagi i pomidory 2 do 3 minut z każdej strony lub do momentu, gdy pojawią się znaki przetargu i grilla.
Wyjąć z grilla i umyć winegretem. Ułóż na półmisku.
Podawać z pozostałym winegretem.