Grillowany kurczak z sosem barbecue Whiskey i pikantną sałatką

Grillowany kurczak z sosem barbecue Whiskey i pikantną sałatką
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Grillowany kurczak z sosem barbecue Whiskey i pikantną sałatką może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 759 kalorii, 44g białka, oraz 49g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, pieprz, ocet szampański i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć ocet szampański, można śledzić to danie główne z Champagne Jello Parfaits-Niskokaloryczne jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantne Koreańskie suwaki z kurczaka z grilla z azjatycką sałatką i sosem Kimchi, Jack Daniels Honey Whiskey sos Barbecue do wołowiny, wieprzowiny, kurczaka i krewetek, oraz Żeberka z grilla z pikantnym sosem Barbecue dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W DOMU
1
Połącz składniki w średnim rondlu. Przykryć i dusić 45 minut do mieszania smaków, mieszając od czasu do czasu z długą łyżką (odpryski SOS).
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać trochę wody, jeśli sos zrobi się zbyt gęsty, aby wlać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WodaWoda
3
Ostudzić, a następnie przenieść do plastikowego pojemnika i schłodzić do 1 tygodnia.
4
Dodać slaw: wrzucić warzywa w dużej misce, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Przenieść do zamykanej plastikowej torby. Włóż pozostałe składniki do małego pojemnika z ciasną pokrywką. Chill slaw i ubieranie się do 2 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
6
Przygotuj kurczaka: w dużej misce, płaszcz kurczaka w oleju; zapakować w zamykanej plastikowej torbie i schłodzić do 2 dni, lub zamrozić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
W obozie
8
Zbuduj węgiel drzewny lub ognisko w grillu i pozwól spalić do średniego (350 do 450; możesz trzymać rękę 5 w. powyżej ruszt do gotowania tylko 5 do 7 sekund). Doprowadzić sos sałatkowy do temperatury pokojowej. Odstawić 1/2 szklanki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SałatkowySos Sałatkowy
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Grill kurczaka aż rumiane na całym, o 15 protokół, obracając od czasu do czasu. Obróć ponownie, obficie szczotkuj wierzchy z pozostałym sosem i gotuj kilka minut; powtórz obracanie i szczotkowanie jeszcze 2 razy, aż kurczak będzie dobrze rumiany i ugotowany, w sumie 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Wrzucić slaw i dressing w dużej misce i służyć z kurczaka i reserved sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu

Składniki

454papryka habanerokapusta pokrojona na strzępykapusta pokrojona na strzępy2Spód: okruszki z herbatników grahamOcet szampańskiOcet szampański61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychKurczakKurczak6nogi kurczaka z udami przymocowane lub małe połówki piersi z kością (3 3/4 lbs. ogółem)nogi kurczaka z udami przymocowane lub małe połówki piersi z kością (3 3/4 lbs. ogółem)1porcja startego parmezanu4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)2Spód: okruszki z herbatników grahamposiekana kolendraposiekana kolendra2Spód: okruszki z herbatników grahammelasa ciemnamelasa ciemna2Spód: okruszki z herbatników grahamMusztarda DijonMusztarda Dijon1łyżka czerwony ocet winnyząbek czosnku, mielonyząbek czosnku, mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoostry sos np. Tabascoostry sos np. Tabasco61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSOSSOS2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki1warzywo (np. szpinak)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1porcja startego parmezanulekko rozgniecione awokado Hasslekko rozgniecione awokado Hass591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1porcja startego parmezanusteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu0warzywo (np. szpinak)rzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 calarzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 cala1czerwona papryka, pokrojona w cienkie paskiczerwona papryka, pokrojona w cienkie paski1warzywo (np. szpinak)czerwone płatki chileczerwone płatki chile0czerwona cebula, pokrojona w długie plastryczerwona cebula, pokrojona w długie plastry61 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSLAWSLAW2Spód: okruszki z herbatników graham2-1/4 szklanki śmietanki kremówki, podzielonej2-1/4 szklanki śmietanki kremówki, podzielonej2Spód: okruszki z herbatników grahamwhiskey jak Jack Daniel ' swhiskey jak Jack Daniel ' s2Spód: okruszki z herbatników grahamWorcestershireWorcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn