Grillowany kurczak z salsą
Przepis Grillowany kurczak z salsą może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 25 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 18 centów za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz piersi z kurczaka, pomidor, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana Sałatka z kurczaka-rukola z grillowaną salsą pomidorową, Mojo marynowany kurczak z grillowanymi fioletowymi ziemniakami i zwęgloną kukurydzą i czarną fasolą Salsa z grillowaną mąką Tortilla, oraz Grillowany kurczak z salsą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Rezerwa 1 Łyżka. opatrunek. Kurczak z grilla 6-8 min. z każdej strony lub do czasu zakończenia (165F), szczotkowanie z pozostałym opatrunkiem przez ostatnie kilka minut.
Tymczasem pozostałe składniki wrzucić z zastrzeżonym sosem.
Podawać kurczaka posypanego salsą pomidorową.