Grillowany kurczak z papryką i karczochami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego kurczaka z papryką i karczochami. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 198 kalorii, 25g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz połówki piersi kurczaka, bulion z kurczaka, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany Halibut z papryką i karczochami, Kurczak z papryką i karczochami, oraz Muszki z kurczakiem, czerwoną papryką i karczochami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić marynatę z karczochów serca; przykryć i schłodzić karczochy.
Wymieszaj marynatę i wino w płytkim szklanym lub plastikowym naczyniu.
Dodaj kurczaka i paprykę, zmieniając płaszcz z marynatą. Przykryć i przechowywać w lodówce, obracając od czasu do czasu, co najmniej 30 minut, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Z marynaty wyjąć kurczaka i paprykę; marynatę rezerwować. Przykryć i grill kurczaka 4 do 6 cali od średniego ciepła 5 minut. Kurczaka obrócić, dodać paprykę do grilla. Przykryć i grillować 10 do 15 minut dłużej lub aż papryka będzie miękka i sok z kurczaka nie jest już różowy, gdy centra najgrubsze kawałki są cięte.
Marynatę, karczochy serca, cebulę i pieprz rozgrzać do wrzenia; gotować i mieszać 1 minutę.
SOS karczochowy podawać z kurczakiem i papryką.