Grillowany kurczak w sosie musztardowo-koperkowym

Grillowany kurczak z sosem musztardowo-koperkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1402 kalorie, 147g białka, oraz 83g tłuszczu. Na $7.7 za porcję, ten przepis okładki 43% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, szalotkę, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwarty Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany Łosoś Z Sosem Musztardowo-Koperkowym, Grillowany Halibut z sosem musztardowo-koperkowym, oraz Polędwiczka wieprzowa z grilla w sosie musztardowo-koperkowym podobnych receptur.
Instrukcje
W misce dobrze połączyć wszystkie składniki sosu i doprawić pieprzem. Sos można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.
Pozwól sosowi dojść do temperatury pokojowej i ubić przed podaniem.
W małej misce wymieszać ocet, musztardę, sól i pieprz. Stopniowo ubijaj wystarczającą ilość oleju, aby uzyskać gładki dressing o zrównoważonym smaku. Wymieszać z czosnkiem i szalotką.
Kotlety umieścić w szklanej patelni, zalać marynatą, przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 do 4 godzin.
Kurczaka wyjąć z marynaty (marynatę wyrzucić). Pokrój kurczaka na sucho i dopraw solą i pieprzem. Grill kurczaka na naoliwionym stojaku ustawionym na rozżarzonych węglach 1 do 2 minut z każdej strony, lub aż po prostu się ugotuje.
Podawać kurczaka z sosem.