Grillowany Kurczak Tortas
Grillowany kurczak Tortas może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 393 kalorie, 24g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soku z limonki, kolendry, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Spróbuj Tortas z grilla (Tortas de salchicha), Hiszpańska oliwa z oliwek Tortas / Tortas de Aceite, oraz Tort Z Kurczaka Z Pistacjami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kurczaka między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i spłaszcz do grubości 1/4 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Wymieszać razem salsę i kolejne 3 składniki.
Wyjąć 1 szklankę mieszaniny i odstawić pozostałą mieszaninę.
Umieść kurczaka w płytkim naczyniu lub wytrzymałej plastikowej torbie na suwak; wlej 1 szklankę mieszanki salsy na kurczaka. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 1 godzinę, obracając od czasu do czasu.
Usuń kurczaka z marynaty, odrzucając marynatę.
Papryka grillowa, przykryta pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
5 do 7 minut, często obracając, aż papryka wygląda na pęcherze.
Umieść paprykę w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; zamknij i odstaw 10 minut, aby poluzować Skórki. Paprykę obrać; usunąć i wyrzucić nasiona.
Paprykę pokroić w cienkie paski; odstawić.
Kurczak z grilla, przykryty pokrywą z grilla, na średnim ogniu (350-40
około 5 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia. Lekko schłodzić.
Kurczaka pokroić w cienkie plasterki i równomiernie posypać solą.
Wymieszać fasolę i oliwę z oliwek w szklanej misce 1-quart, i kuchenkę mikrofalową W Wysokiej 2 minut lub do dokładnie ogrzanego, mieszając raz.
Rozłóż fasolę równomiernie na dolnych połówkach rolek.
Rozłóż awokado na górnych połówkach rolek. Górne dolne połówki równomiernie z kurczakiem, paskami pieprzu, serem i górnymi połówkami bułek.
Podawać z zarezerwowaną mieszanką salsy.