Grillowany Kurczak Morelowy
Przepis Barbecue Apricot Chicken jest gotowy w około 10 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 3,58 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 88g białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 1079 kalorii. Mieszanka kurczaka, ocet balsamiczny, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sos Barbecue Morelowy, Niskosłodzony Morelowy Sos Barbecue, oraz Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 F.
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę. Wymieszać pomidory, dżem, ocet, 1 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Dusić, aż sos lekko zgęstnieje, o 15 protokół.Tymczasem kurczaka opłucz i osusz ręcznikami papierowymi. Ułóż kawałki w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali i dopraw pozostałą solą i pieprzem.
Polać kurczaka sosem barbecue. Pieczeń, łyżki sosu na kurczaka raz, aż kurczak jest gotowane przez, o 1 godzinę.Wskazówka: masz dość kurczaka? Spróbuj łyżki ten pikantny, tomatoey sos barbecue na kotlety wieprzowe, krewetki, lub łososia.