Grillowany Kurczak Fajita Opakowania Foliowe

Grillowany kurczak Fajita opakowania foliowe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 490 kalorii. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jeśli masz chili w proszku, mielony kminek, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Opakowania Foliowe Steak Fajita, Grillowany Kurczak Śródziemnomorski Opakowania Foliowe, oraz Opakowania Foliowe Z Grillowanym Ananasem-Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj chili w proszku, kminek, sól, czosnek i sok z limonki.
Dodać kurczaka, paprykę i cebulę; wymieszać do pokrycia. Przykryć miskę; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny marynować, obracając raz.
Grill gazowy lub węglowy.
Wytnij 2 (18x12 cali) arkusze folii o dużej wytrzymałości.
Z marynaty wyjąć kurczaka i warzywa; wyrzucić marynatę.
Umieść połowę kurczaka i warzyw na środku każdego arkusza. Podnieś 2 strony folii, aby krawędzie się spotkały. Uszczelnij krawędzie, wykonując ciasne 1/2-calowe zagięcie; złóż ponownie, umożliwiając cyrkulację ciepła i ekspansję. Złóż inne boki, aby uszczelnić.
Wytnij kolejny arkusz folii; zawiń tortille bezpiecznie w folię.
Paczki umieścić na grillu na średnim ogniu. Gotować kurczaka i warzywa 10 do 15 minut lub aż kurczak nie jest już różowy w centrum i warzywa są chrupiące-delikatne. Tortille gotować 2 do 3 minut lub do ciepłego. Ostrożnie otworzyć folię, aby umożliwić ucieczkę gorącej pary.
Każde opakowanie kurczaka i warzyw podawać z 2 tortillami. W razie potrzeby, top tortille z rozdrobnioną sałatą, śmietaną, guacamole, rozdrobnionym serem i salsą.