Grillowany Kurczak, Boczek I Szpinak Flatbread Pizza

Grillowany Kurczak, Boczek I Szpinak Flatbread Pizza
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego kurczaka, bekonu i szpinaku Flatbread Pizzan. Jedna porcja zawiera 1135 kalorii, 72g białka, oraz 89g tłuszczu. Na 5,01 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis z How Sweet Eats ma 48 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka boczku, parmezanu, grillowanego kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Szpinak Boczek Karczoch Flatbread Pizza, Grillowane figi, boczek i rukola flatbread Pizza, oraz Kurczak Boczek Ranch Flatbread Pizza.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia34
Magazyn