Grillowany Indyk
Grillowany Indyk może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 1,01 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 35g białka, oraz 9g tłuszczu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 4 godziny. Ten przepis od Allrecipes ma 142 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, indyka, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest idealny do Czwartego Lipca. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Jabłkowo-szałwiowy glazurowany Grillowany cały indyk z grillowanymi jabłkami, Grillowany Indyk Adobo z zielonym pomidorem i wędzonym serem Cheddar z grilla + majonez z miodem Chipotle, oraz Grillowany Indyk.
Instrukcje
W grillu w stylu garnka napełnij dno 5-funtową torbą węgla drzewnego. Rozpal węgiel drzewny, a gdy będzie gotowy, rozłóż, aby przykryć spód grilla.
Indyka umyć i nadziać cebulą. Natrzyj zewnętrzną stronę solą i pieprzem.
Umieść indyka w głębokiej aluminiowej brytfannie.
Umieść patelnię na ruszcie grilla.
Polej indyka winem. Przykryj wierzch indyka folią.
Przykryj grill pokrywką i otwórz otwory wentylacyjne. Grilluj indyka przez 60 do 90 minut lub do momentu, gdy mięso ci się spodoba. Często bastuj. Może być konieczne dodanie wody do patelni, jeśli wino wyparuje.