Grillowany Indyk

Grillowany Indyk
Grillowany Indyk może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 1,01 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 35g białka, oraz 9g tłuszczu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 4 godziny. Ten przepis od Allrecipes ma 142 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, indyka, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest idealny do Czwartego Lipca. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Jabłkowo-szałwiowy glazurowany Grillowany cały indyk z grillowanymi jabłkami, Grillowany Indyk Adobo z zielonym pomidorem i wędzonym serem Cheddar z grilla + majonez z miodem Chipotle, oraz Grillowany Indyk.

Instrukcje

1
W grillu w stylu garnka napełnij dno 5-funtową torbą węgla drzewnego. Rozpal węgiel drzewny, a gdy będzie gotowy, rozłóż, aby przykryć spód grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
GarnekGarnek
2
Indyka umyć i nadziać cebulą. Natrzyj zewnętrzną stronę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cała TurcjaCała Turcja
CebulaCebula
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
3
Umieść indyka w głębokiej aluminiowej brytfannie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Umieść patelnię na ruszcie grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
PatelniaPatelnia
5
Polej indyka winem. Przykryj wierzch indyka folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Przykryj grill pokrywką i otwórz otwory wentylacyjne. Grilluj indyka przez 60 do 90 minut lub do momentu, gdy mięso ci się spodoba. Często bastuj. Może być konieczne dodanie wody do patelni, jeśli wino wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
WodaWoda
MięsoMięso
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia11
Magazyn