Grillowany Halibut z salsą oliwkową

Grillowany Halibut z salsą oliwkową
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Grillowany Halibut z salsą oliwkową może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką pieprz, filety z halibuta, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowany Halibut z sałatką ziołową i salsą oliwkowo-cytrynową, Halibut z grillowanym pomidorem i oliwkowym smakiem, oraz Grillowany Halibut Z Koprem Włoskim I Tapenadą Z Zielonymi Oliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać nieprzywierającą patelnię grillową na średnim ogniu, aż gorąca, a kropla wody skwierczy po upuszczeniu na patelnię grillową.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
2
Posypać rybę równomiernie solą i pieprzem; zalać sprayem do gotowania. Grilluj od 4 do 5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Podczas gdy ryba gotuje, oliwki i następne 3 składniki połączyć w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
OliwkiOliwki
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Podawać salsę na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
RybyRyby
5
carbo ocena: 1

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn