Grillowany Halibut z pomarańczowym Rémoulade

Grillowany Halibut z pomarańczowym Rémoulade
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego halibuta z pomarańczowym Rémoulade. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 482 kalorie, 33g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 6,1 USD za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka steków z halibuta, majonezu, oleju jadalnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Halibut smażony z Rémoulade, Grillowane Krewetki Remoulade, oraz Grillowane krewetki z Rémoulade.

Instrukcje

1
W małej szklance lub misce ze stali nierdzewnej ubić majonez, musztardę, sok pomarańczowy, estragon, kapary, korniszony, pastę anchois, natkę pietruszki i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta AnchoisPasta Anchois
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
KorniszonyKorniszony
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Zapalić grill lub podgrzać brojlery. Halibuta zalać olejem, doprawić solą i 1/4 łyżeczki pieprzu. Grillować lub smażyć rybę przez 3 minuty. Włączyć i gotować, aż po prostu zrobić, o 4 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Podawać rybę z pomarańczową rmoulade.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1
Podawać grillowane lub pieczone steki z łososia, filety z łososia lub szaszłyki przegrzebki morskie z rmoulade zamiast halibuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z łososiaStek Z łososia
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
HalibutHalibut
2
Rekomendacja wina: kapary, musztarda i sok pomarańczowy bardzo dobrze komponują się z lekkim, żywym białym winem z dużą ilością kwasowości. Spróbuj Pinot grigio z Włoch, najlepiej z północnego regionu Alto Adige.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn