Grillowany Halibut z estragonem-majonezem kaparowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj grillowanego halibuta z majonezem estragon-Kapar. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 4 i kosztuje 6,56 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 683 kalorie, 33g białka, oraz 61 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka szalotki, papryka, sól koszerna; więcej, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Spróbuj Kanapki z krewetkami z majonezem Estragonowo-kaparowym, Grillowany pstrąg z majonezem cytrynowo-kaparowym, oraz Grillowany Halibut z winegretem cytrynowo-kaparowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wskazówka: jeśli problemem są surowe jajka, można zrobić sos z pasteryzowanym jajkiem lub z kupionym w sklepie majonezem (użyj około 1 czubatej szklanki zamiast jajka i oleju).
Ubić jajko, sok z cytryny, sól i kilka mielonych pieprzu w misce, aż dobrze się połączą.
Tymczasem obficie obsypać obie strony oliwą i doprawić obie strony solą.
Pozostawić halibuta w temperaturze pokojowej przez 15 minut (podczas gdy grill się nagrzewa). Grilluj steki bezpośrednio nad źródłem ciepła (przykryte na grillu gazowym, odkryte na grillu węglowym), bez dotykania, dopóki nie będą miały dobrych znaków grillowych, 2 do 4 minut. Odwróć steki i grill, aż drugie strony mają dobre znaki grill i ryby jest zrobione do własnych upodobań, kolejny 2 do 4 minut. (Sprawdź, czy nie ma zadków, krojąc na grubsze kawałki.)
Podawać natychmiast z majonezem estragon-Kapar. Zrób końcówki z wyprzedzeniem majonez można przygotować do jednego dnia z wyprzedzeniem i schłodzić, przykryć.
z 2 Tbs. majonez, kalorie
40, Tłuszcz Jednonienasycony
Oceń ten przepis i zobacz opinie
2, Tłuszcz Wielonienasycony