Grillowany Chuck Roast

Grillowany Chuck Roast
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grilla Chuck Roast. Jedna porcja zawiera 203 kalorii, 18g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis serwuje 5 i kosztuje 1,07 USD za porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól czosnkową, musztardę, sos worcestershire i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać brązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Babeczki brązowo-cukrowe z polewą brązowo-maślaną jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Grillowany Chuck Roast, Grill Chuck Roast, oraz Marynowana Pieczeń Chuck dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W małej misce połącz pierwsze dziewięć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Wlej 1/4 szklanki do dużej zamykanej plastikowej torby; dodaj pieczeń. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na 2-3 godziny, obracając kilka razy. Przykryj i wstaw do lodówki pozostałą marynatę do fastrygowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Odcedź i wyrzuć marynatę. Przygotuj grill na pośrednie ciepło, używając patelni ociekowej. Za pomocą szczypiec z długą rączką zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym i lekko posmaruj ruszt grillowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Umieść wołowinę na patelni ociekowej i grillu pod przykryciem na pośrednim średnim ogniu przez 1-1/2 do 1-3/4 godzin lub do miękkości, od czasu do czasu obracając i fastrygując zarezerwowaną marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Pokroić w cienkie plasterki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia5
Magazyn