Grillowane całe morze leszcz z Chile glazury może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.26 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 240 kalorii, 22g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka czosnku, ancho chiles, pieprz cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Grillowany Czerwony kurczak maślany Chile z pikantnym miodem Mango, Grillowany Czerwony Kurczak Z Maślanką Soloną Z Pikantną Glazurą Mango-Miód, oraz Bazylia Chile Lemoniada Glazura dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Toast guajillo i ancho chiles wduża patelnia na średniej wysokości heatuntil nieco ciemniejszy kolor, 1 do 2 minutsper strony dla guajillo chiles i około 3 minut na stronie dla ancho chiles. Usingtongs, ostrożnie przenieść tosty chiles tosheet folii i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Guajillo
Ancho Chili Pepper
Papryka Chili
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Folia Aluminiowa
2
Usuń łodygi i nasiona ze wszystkich chiles, a następnie kruszyć chilesfinely do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Posypać cukrem na dnie ciężkoduży rondel. Gotuj na średnim ogniu bez mieszania, od czasu do czasu wirując i przechylając patelnię, aż cukier rozpuści się i uzyska średni złocisty syrop, 7 do 8 minut. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Syrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Patelnia
4
Dodaj choppedgarlic i wymieszać 20 sekund.
5
Wymieszać w agavenectar i pokruszone chiles; wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
6
Dodaj wszystkie soki cytrusowe. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na wysokim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Reduceheat do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż glazethickens wystarczy płaszcz łyżka, o 20minutes. Odcedź glazurę do małej kuchenki mikrofalowej-safebowl, naciskając mocno NA Chile ciała stałe, aby usunąć wszystkie ciecze. Wyrzucać ciała stałe do sitka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Glazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
Sito
7
Wymieszać w sosie rybnym. Polewę doprawić do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD: Glazecan być przygotowany do 3 dni wcześniej. Schłodzić, przykryć i schłodzić. Rewarm glazury wmicrowave przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sos Rybny
Glazura
8
Wymieszać 1 łyżkę posiekanej freshcilantro do glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura
1
Przygotuj grilla (średnio-wysokogatunkowego). Płaszcz wewnątrz dużego kosza do grillowania z nieprzywierającym sprayem. Wytrzyj rybę do sucha wewnątrzi Na Zewnątrz. Ocena każdej strony ryby 3 razy, cięcie do kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości
Ryby
2
Posypać ryby wewnątrz i na zewnątrz solą i cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz Cayenne
Ryby
Sól
3
Ryby umieścić w Koszyku; umieścić na stojaku do grillowania.Zamknij grill i gotować 6 minut. Obróć kosz i pędzel 2 łyżki glazury nad rybą, otwierając kosz w razie potrzeby i zamykającagain. Cover grill. Gotować ryby aż justopaque w centrum, o 7 protokół.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.