Grillowany Bakłażan Ze Słodką Papryką-Polewa Pomidorowa

Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Grillowany bakłażan z dodatkiem słodkiej papryki i pomidorów może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 72 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, grubo zmielony pieprz, polewę pieprzowo-pomidorową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Sałatka Soba z grillowanymi słodkimi ziemniakami, bakłażanem i czerwoną papryką, Pieczony bakłażan i czerwona papryka polewa, oraz Grillowana Sałatka Z Czerwonej Papryki, Słodkiej Cebuli I Pomidorów.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 400 do 450 (wysoki).
Pokrój każdy bakłażan wzdłuż na 5 (1/2 cala grubości) plastry.
Posmaruj obie strony bakłażana olejem; posyp solą i pieprzem.
Bakłażan Grill, pokryte pokrywą grill, ponad 400 do 450 (wysoki) ciepła 2 do 3 minut z każdej strony lub do lekko rumiane i lekko zwęglone.
Podawać od razu z polewą Paprykowo-pomidorową.
* 4 Chińskie bakłażany lub 6 Japońskich bakłażanów (około 1 1/2 lb.), pokroić po przekątnej w plastry o grubości 1/2 cala, można go zastąpić.