Grillowanie: Tłuczone Słodkie Ziemniaki
Grillowanie: puree słodkie ziemniaki może być tylko przystawka szukasz. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 459 kalorii, 11g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz brązowy cukier, słodkie ziemniaki, rodzaj ognia: bezpośredni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowanie: pieczone bataty z masłem cynamonowo-klonowym, Puree Słodkie Ziemniaki, oraz Puree Słodkie Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozłóż węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Owiń każdy słodki ziemniak w folię aluminiową i ustaw w węglach. Za pomocą szczypiec, przenieść luźne węgle wokół lub na wierzchu ziemniaków. Piecz słodkie ziemniaki, aż będą całkowicie miękkie i nóż do parowania można włożyć bez oporu, 40-60 minut, obracając cztery razy podczas gotowania, aby zapewnić równomierne pieczenie.
Usuń ziemniaki z węgli i odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, 10 do 15 minut.
Rozpakuj ziemniaki i podziel na pół. Używając łyżki, zgarnij mięso na małą patelnię z sosem.
Wymieszać z roztopionym masłem i brązowym cukrem.
Dodać pół i pół 1/4 szklanki na raz, aż ziemniaki są w pożądanej konsystencji. Doprawić solą i pieprzem do smaku i podania.