Grillowanie: Deska biała z masłem Kolendrowo-limonkowym
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 304 kalorie, 7G białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 157 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z limonki, sól koszerną, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sieja Cedrowa Z Chimichurri, Łosoś deski cedrowej z masłem limonkowym Cayenne, oraz Grillowanie: Klon Deserowo-Musztardowa Polędwica Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć masło, Serrano chile, kolendra, sok z limonki, i skórki z limonki. Odstawić.
W innej małej misce wymieszać sól, chili w proszku i czarny pieprz. Doprawić obie strony ryby mieszanką przyprawową.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle po jednej stronie rusztu z węglem drzewnym. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Umieść deski na gorącej stronie grilla, aż zacznie się char i dymu. Odwróć deski i przejdź do chłodnej strony grilla i ułóż ryby na górze. Przykryć grill i gotować, aż ryba jest nieprzezroczysta i zaczyna się łuszczyć, o 15 do 20 protokół.
Wyjmij rybę z grilla, posmaruj masłem kolendrowo-limonkowym i podawaj.