Grillowane żeberka z nasionami kopru włoskiego i ziołami

Grillowane żeberka z nasionami kopru włoskiego i ziołami
Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona kopru włoskiego, zmielone nasiona kopru włoskiego, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowany kurczak z pestkami granatu i salsą z kopru włoskiego, Pieczona Marchewka Z Nasionami Kopru Włoskiego, oraz Krewetki szafranowe z nasionami kopru włoskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem żeberek i oleju w misce. Przetrzyj żeberka oliwą i posmaruj przyprawami, kładąc Większość na mięsistą stronę. Schłodzić hermetycznie co najmniej 4 i do 24 godzin; odstawić w temperaturze pokojowej w ciągu ostatniej godziny. W międzyczasie, scrunch każdy z 5 (1 1/2 ft.) arkusze folii do dziennika około 9 w. długie; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
żeberkażeberka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Przygotować grill na niskie (250 do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
z wyłączonym palnikiem (dla gazu) lub węglami zepchniętymi na boki paleniska (dla węgla drzewnego), aby uzyskać obszar pośredni-cieplny. 9 na 13. patelnia w obszarze pośredniego ogrzewania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Ustaw żebra z końcówkami kości pionowo nad patelnią ociekową, układając kłody folii między żebrami, aby je utrzymać. Grill, przykryty, aż mięso będzie bardzo miękkie po przekłuciu i kurczy się z powrotem 1/2 cala. od czubków Kości, 1 3/4 do 2 1/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
MięsoMięso
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
5
Żeberka przełożyć na blachę do pieczenia i przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Pozostaw około 10 minut, pokrój między kościami i podawaj.
1
UŻYJ ŻEBEREK WIEPRZOWYCH I ŻEBEREK WOŁOWYCH. Bardziej obficie marmurkowane niż żeberka wieprzowe, żeberka w stylu wiejskim lub zwykłe żeberka wołowe, są zauważalnie bardziej soczyste i aromatyczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
żebra Pleców Dzieckażebra Pleców Dziecka
żeberka Wołoweżeberka Wołowe
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
2
SPARERIBS W STYLU ST. LOUIS. Oznacza to, przyciąć je w schludny, prostokątny kształt, który gotuje równomiernie. Poproś rzeźnika, aby je przyciął lub zrób to sam: po kostnej stronie przyciąć klapkę mięsa od środka, spłukać kośćmi. Następnie wytnij stojak wzdłuż między 4-do 5-in.- szeroki odcinek żeber i spódnica do żucia (powyżej). Zachowaj resztki na zupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
MięsoMięso
ZupaZupa
3
USUNĄĆ MEMBRANĘ. Żeberka wieprzowe mają membranę Na spodzie, która może się kurczyć i sprawić, że mięso będzie gotować nierównomiernie. Jest łatwy do usunięcia: wsuń końcówkę termometru do mięsa pod membranę na jednym końcu, aby poluzować krawędź. Ściągnij membranę ręcznikiem papierowym (może odpadać w kawałkach), trzymając stojak drugą ręką.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wieprzoweżeberka Wieprzowe
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
1
OPANUJ SZTUKĘ POŚREDNIEGO CIEPŁA. Dzięki temu żeberka gotują się długo i powoli, dzięki czemu stają się niezwykle delikatne i pozbawione dużej ilości tłuszczu. Następnie przypieczętować je bezpośrednio ogrzewaną częścią ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
2
Jeśli używasz gazu, umieść miskę kroplową pod jedną częścią rusztu do gotowania (obszar pośredniego ogrzewania), a następnie zapal tylko palnik lub palniki na pozostałej części grilla (obszar bezpośredniego ogrzewania).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PatelniaPatelnia
3
Jeśli używasz węgla drzewnego, zapal 50 brykietów w kominie, a następnie węgle bankowe po przeciwnych stronach firegrate, pozostawiając oczyszczony obszar w środku. Ustaw miskę kroplową w oczyszczonym obszarze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Niech węgiel spali się do temperatury określonej w przepisie. Aby utrzymać temperaturę podczas gotowania, dodaj 5 brykietów do każdego Kopca węgli około co 30 minut, zaczynając od żeberek na grillu; jeśli ogień będzie zbyt gorący, częściowo zamknij otwory wentylacyjne pod grillem i na pokrywie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
* Kup mielone nasiona kopru włoskiego lub Funt nasiona z moździerzem i tłuczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper MielonyKoper Mielony
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn