Grillowane żeberka z grzybami i sosem rybnym
Ten przepis służy 35 i kosztuje $1.32 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 92 kalorie, 7G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, pieprz cayenne, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Grillowane żeberka z grzybami i sosem rybnym, Smażony groszek i grzyby z sosem rybnym i bazylią, oraz Grillowane żeberka Cody ' ego z oliwą z oliwek i smażonymi ziemniakami i Swe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni nonstick roztopić masło w 2 łyżkach oliwy z oliwek.
Dodać szalotki i mieszane grzyby i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby są rumiane i ich płyn odparowuje, o 8 protokół.
Dodaj sos rybny i cayenne i gotować przez 1 minutę. Wymieszać z estragonem i szczypiorkiem, przykryć i ogrzać.
Rozgrzej patelnię grillową.
Steki posmarować oliwą z oliwek, doprawić solą i czarnym pieprzem. Grilluj na umiarkowanie wysokim ogniu przez 3 do 4 minut na stronę średnio rzadkiego mięsa.
Przenieś steki na talerze. Top z grzybami i podawać.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Darioush Signature Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 69 dolarów za butelkę.
![Darioush Signature Merlot]()
Darioush Signature Merlot
Umiarkowany sezon wegetacyjny 2008 przyniósł niewielkie ilości dojrzałego, wysoko skoncentrowanego Merlota. Powstałe wino oferuje profil gęstych, wyrazistych ciemnych owoców-czarnej maliny, wiśni i suszonych fig wspartych ciasnym rdzeniem ciemnego kakao, lukrecji i coli. Słodkie, soczyste taniny dodają teksturalnej złożoności, a piękne, długie wykończenie odsłania nuty rozmarynu, cynamonu i krakersa graham. Mieszanka: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc