Grillowane Ziemniaki Rozmarynowo-Cebulowe
Grillowane ziemniaki rozmaryn-cebula może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka pieczenia ziemniaków, liści rozmarynu, liści tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Rozmaryn Cebula Ziemniaki, Ziemniaki Pieczone Rozmarynowo-Cebulowe, oraz Ziemniaki Pieczone Rozmarynowo-Cebulowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 cal wody (solone w razie potrzeby) do wrzenia w rondlu.
Do wrzącej wody dodajemy ziemniaki. Gotować 5 do 10 minut lub aż ziemniaki będą chrupiące-miękkie; odcedzić.
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Wymieszać cebulę, olej, rozmaryn, tymianek, sól i pieprz w dużej misce.
Dodać ziemniaki; wrzucić do herbu. Owinąć mieszaninę ziemniaków w duży arkusz wytrzymałej folii aluminiowej.
Przykryć i grill 4 do 5 cali od ciepła około 10 minut lub do ziemniaków są miękkie po przekłuciu widelcem.