Grillowane Warzywa
Grillowane warzywa to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 4,02 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 34 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól i pieprz, liście rozmarynu, japoński bakłażan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowany łosoś z sosem BBQ z czerwonego wina, masłem orzechowym i sałatką pszenną z grillowanymi warzywami, Grillowana miecznik na grillowanych letnich warzywach, oraz Grillowane Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść patelnię grillową na średnim ogniu lub przygotuj grilla (na średnim ogniu).
Posmaruj warzywa 1/4 szklanki oleju, aby lekko pokryć.
Warzywa posypać solą i pieprzem. Praca w partiach, grill warzywa do miękkości i lekko zwęglone na całym, o 8 do 10 minut dla papryki; 7 minut dla żółtej kabaczki, cukinia, bakłażan, i grzyby; 4 minut dla szparagów i zielonej cebuli. Ułóż warzywa na półmisku. Kluczem do uzyskania tych wielkich znaków grill jest, aby nie przesuwać warzywa zbyt często, gdy zostały one umieszczone na gorącym grillu.
W międzyczasie, ubić pozostałe 2 łyżki oleju, ocet balsamiczny, czosnek, pietruszka, bazylia i rozmaryn w małej misce, aby zmiksować.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Skropić mieszankę ziół na warzywach.
Podawać warzywa, ciepłe lub w temperaturze pokojowej.