Grillowane szparagi z sosem miodowo-musztardowym

Grillowane szparagi z sosem miodowo-musztardowym
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Grillowane szparagi z sosem miodowo-musztardowym mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 150 kalorii, 0g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, jogurt, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Grillowany kurczak z sosem miodowo-musztardowym, Grillowany kurczak z sosem miodowo-musztardowym, oraz Grillowana Sałatka z kurczaka ze zdrowym sosem miodowo-musztardowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj gorący ogień w grillu gazowym lub węglowym lub rozgrzej piekarnik do 400 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce wymieszać oliwę z oliwek, sok z cytryny i 2 łyżki octu, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wrzucić szparagi z mieszaniną oliwy z oliwek, aby płaszcz i umieścić na ruszcie do grilla lub na obramowanej blasze do pieczenia i umieścić w piekarniku i gotować 5 do 7 protokół, obracając często, aż jasnozielony i chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PiekarnikPiekarnik
4
Podczas gotowania szparagów, połączyć skórkę z cytryny, jogurt, musztarda, miód, szczypiorek i pozostały ocet w małej misce, i mieszać aż do blended. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
SzparagiSzparagi
MusztardaMusztarda
OcetOcet
SzczypiorekSzczypiorek
JogurtJogurt
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Tuż przed podaniem ułóż szparagi na półmisku, w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem i skropić dressingiem lub podawać sos z boku do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzparagiSzparagi
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn