Grillowane Szparagi Z Salsą Parmezanową
Przepis grillowane szparagi z parmezanem Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 15 minut. Ta przystawka ma 61 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 83 grosze za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś olej roślinny, szczyptę pieprzu, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowany New York Strip Steak z pieczonym na ogniu Salsanem i grillowanymi grzybami i szparagami, Grillowane Szparagi Z Parmezanem, oraz Grillowane szparagi z parmezanem i pieczarkami.
Instrukcje
Zerwać i wyrzucić twarde końce szparagów; usunąć łuski z obieraczką do warzyw, w razie potrzeby.
Wymieszać razem 1 łyżkę. olej roślinny i czosnek.
Połącz szparagi z mieszaniną oleju roślinnego w dużej misce, rzucając do herbu.
Posypać równomiernie 1/8 łyżeczki. sól.
Plaster słodkiej cebuli równomiernie posmarować po obu stronach 1 łyżeczką. olej roślinny.
Cebulę i szparagi grillować, bez pokrywki grilla, na średnim ogniu (300 do 350). Grill cebula plaster 4 do 5 minut z każdej strony lub do miękkości. Szparagi Grill 2 do 3 minut z każdej strony lub do miękkości.
Cebulę drobno posiekać. Cebulę, pomidora i kolejne 3 składniki wymieszać.
Salsę podawać z ciepłymi szparagami.