Grillowane Szparagi I Feta Quiche
Need a danie główne Wegetariańskie? Grillowane szparagi i Quiche Feta może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. Ten przepis służy 8. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś rukolę, mielony pieprz, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Quiche bez skórki z Fetanem i szparagami, Szparagi, Szpinak I Feta Quiche, oraz Quiche Bez Skórki Z Serem Szparagowym I Fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść mąkę, sól i cukier w mikserze stojącym z uchwytem na łopatkę.
Wymieszać na niskim poziomie.
Dodać masło do suchych składników i mieszać przez 30 sekund.Wyjmij lód z wody. Podczas gdy mikser pracuje na niskim poziomie, powoli wlewaj wodę do suchych składników, aż cała mieszanina się połączy. Cała woda może nie być potrzebna.Włączyć mikser do średniej i mieszać przez 15 sekund.Wyjmij ciasto z miksera i połóż je na lekko posypanej mąką powierzchni. Ugniataj kulkę ciasta, aż stanie się jednym kawałkiem.Wałkiem do ciasta rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala. Staraj się utrzymać ciasto w kształcie koła i upewnij się, że jest wystarczająco duże, aby umieścić w patelni quiche.Po rozwałkowaniu umieść ciasto na patelni w formie sprężynowej i dociśnij je do boków i dna patelni. Upewnij się, aby nie rozciągnąć ciasto do cienkich lub szturchnąć otwory w nim. Przyciąć wierzch ciasta nawet z wierzchu patelni i użyć wszelkich skrawków do wypełnienia otworów, które zostały wykonane.
Wyjmij skorupę quiche z zamrażarki i umieść wszystkie składniki w skorupie.Delikatnie wlać krem z quiche do skorupy, aż znajdzie się około 3/4 cala od góry ciasta. Nie nad napełnić lub będzie przepełnić podczas pieczenia.Przykryj górną część quiche folią aluminiową. Robiąc to, uszczypnij środek folii i utwórz "namiot" z folią, aby był podniesiony w środku i nie dotykał kremu, gdy się unosi.
Umieścić quiche na tacy ciastek, z obręczy, i piec go w piekarniku 375 stopni przez około 2 hours.To sprawdź, czy nie ma zadków, delikatnie potrząśnij quiche. Środek quiche powinien poruszać się tylko trochę. Jeśli za bardzo się trzęsie, włóż go z powrotem do piekarnika, odsłoń i sprawdzaj co 5-10 minut.Po zakończeniu ostudzić przez 30 minut. Następnie można go wyjąć z patelni, pokroić i podać.Więcej przepisów na quiche Na Food Republic: pełny angielski przepis Quiche śniadanie
Przepis Na Quiche Pancetta I Cilantro
Przepis Na Tarta Z Dzikimi Grzybami, Rukolą I Serem Pleśniowym