Grillowane steki z halibuta mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,28 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 559 kalorii, 34g białka, oraz 46 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 25 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz pod ręką cukier, sok z cytryny, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowane Steki Z Halibuta, Grillowane Steki Z Halibuta, oraz Grillowane Steki Z Halibuta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce połącz pierwsze osiem składników; odstawić na 30 minut. Jeśli grillujesz ryby, przed uruchomieniem grilla nałóż wieszak na grilla nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Na każdym steku z halibuta rozprowadzić 1 łyżkę masła herbed.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Halibuta
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pieprz Arbolowy
3
Grill ryby, masło strona w dół, pokryte, na średnim ogniu lub broil, maślane strona w górę, 4 w. od ciepła przez 5-1 / 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Na każdym steku z halibuta rozprowadzić 1 łyżkę masła herbed; obrócić i posmarować pozostałym masłem. Grill lub broil 5-6 minut dłużej lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Halibuta
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.