Grillowane steki z halibuta mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,28 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 559 kalorii, 34g białka, oraz 46 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 25 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz pod ręką cukier, sok z cytryny, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowane Steki Z Halibuta, Grillowane Steki Z Halibuta, oraz Grillowane Steki Z Halibuta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce połącz pierwsze osiem składników; odstawić na 30 minut. Jeśli grillujesz ryby, przed uruchomieniem grilla nałóż wieszak na grilla nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Na każdym steku z halibuta rozprowadzić 1 łyżkę masła herbed.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Halibuta
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Grill ryby, masło strona w dół, pokryte, na średnim ogniu lub broil, maślane strona w górę, 4 w. od ciepła przez 5-1 / 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
4
Na każdym steku z halibuta rozprowadzić 1 łyżkę masła herbed; obrócić i posmarować pozostałym masłem. Grill lub broil 5-6 minut dłużej lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.