Grillowane steki z grilla z fasolką szparagową i sałatką z pomidorów wiśniowych
Jeśli 2,85 zł za porcję spadnie Twój budżet, steki grillowane z przyprawami z zieloną fasolą i sałatką z pomidorów wiśniowych mogą być niesamowite bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 470 kalorii, 6G białka, oraz 42g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka oleju roślinnego, sól koszerna, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane Steki Z Tuńczyka Z Sałatką Ziemniaczano - Fasolową, Sałatka z pomidorów Cherry, zielonej fasoli i fasoli woskowej z okruchami chleba Herbed z " Kitchen Garden Cookbook, oraz Sałatka Z Zielonej Fasoli I Pomidorów Wiśniowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć musztardę, czosnek, sól i pieprz w małej misce. Obie strony steków pokryć cienką warstwą mieszanki przypraw, dokładnie ją wcierając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda
Czosnek
Pieprz
Stek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Niech siedzą w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę. (Rub powinien być prawie całkowicie wchłaniany przez mięso, lub spali się, gdy steki są grillowane.) Tymczasem zrobić sałatkę.Do sałatki: doprowadzić duży garnek mocno osolonej wody do wrzenia i przygotować kąpiel z lodem, napełniając miskę do połowy lodem i wodą; odstawić. Tymczasem zrób opatrunek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Stek
Mięso
Lód
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Garnek
3
W średniej, niereaktywnej misce umieścić szalotkę, skórkę z cytryny oraz odmierzoną sól i pieprz i dodać sok z cytryny. Podczas ciągłego ubijania powoli skropić olejem i ubijać, aż do równomiernego połączenia. Odłóż opatrunek na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Z Cytryny
Skórka Cytrynowa
Szalotka
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
4
Dodać fasolkę szparagową do wrzącej wody i gotować, aż chrupiące-przetargu, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Woda
5
Odcedzić i przenieść do przygotowanej łaźni wodnej z lodem. Gdy fasola jest schłodzona, ponownie odcedzić i dokładnie osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
1
Rozgrzać grill gazowy lub węglowy do wysokości (około 450 ° F do 288°).Gdy grill będzie gotowy, przetrzyj ruszty ręcznikiem zanurzonym w oleju roślinnym, umieść steki na ruszcie i zamknij grill. Gotować, niezakłócony, aż na dnie pojawią się ślady grilla, a steki są lekko zwęglone na brzegach, około 4 do 5 minut. Flip, Zamknij grill, i gotować, aż steki osiągnąć średnio rzadkie, o 4 protokół więcej. (Aby sprawdzić doneness, użyj palca, aby nacisnąć na mięso: powinno być twarde na brzegach, ale nadal dać w środku. Można również użyć natychmiastowego odczytu termometru; powinien zarejestrować 115 ° F do 120 ° F dla rzadkich,125 do 130 ° F dla średnio rzadkich.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Stek
Mięso
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Przenieś steki na deskę do krojenia i pozwól im odpocząć przez co najmniej 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
3
Podawać z sałatką.Parowanie napojów: Silverado Cabernet Sauvignon, Napa Valley. Ten przepis to świetny pretekst, aby wybić duże, czerwone wino nowego świata. Cab i stek były przeznaczone dla siebie, ale ze względu na przyprawę tutaj, Dojrzałe, jammy wina, takie jak Silverado działa dobrze.
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.