Grillowane Steki W Stylu Florenckim

Grillowane Steki W Stylu Florenckim
Grillowane steki w stylu florenckim to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja zawiera 819 kalorii, 63g białka, oraz 61 g tłuszczu. Na 5,56 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz grubą sól morską i pieprz, oliwę z oliwek, steki z t-bone i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć grubą sól morską, można śledzić to danie główne z Kora czekoladowo-migdałowa z solą morską jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane Steki Wieprzowe W Stylu St. Louis, Grillowane steki z tuńczyka w stylu toskańskim, oraz Grillowane, Koreańskie Steki Z Pikantnym Sosem Kolendrowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przechowywać w lodówce steki, odkryte, co najmniej 4 godziny lub na noc. (Wysusza to powierzchnię mięsa, dzięki czemu rozwija się lepiej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Przygotuj grill do pośredniego ogrzewania: na gaz, rozgrzej do średniej wysokości, 30 minut, a następnie wyłącz palniki z jednej strony i obróć inne palniki do średniej niskiej. W przypadku węgla drzewnego, gdy węgle się spopielą, popchnij je na bok. Pocierać steki z czosnkiem i odstawić w temperaturze pokojowej, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Ruszt grillowy posmarować olejem roślinnym. Podsmaż steki na bezpośrednim ogniu, aż zwęglone na dnie, 5 do 10 minut. Skręcić, doprawić solą i pieprzem i char z drugiej strony, 5 do 10 więcej minut. Ponownie obróć steki i przenieś na chłodniejszą stronę grilla z mniejszymi końcami z dala od ciepła. Przyprawić steki solą i pieprzem i grillem, obracając co 2 minuty, aż termometr włożony do najgrubszej części mięsa zarejestruje 125 stopni F dla średnio rzadkich, 8 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Przenieś steki na deskę do krojenia i pozostaw 10 minut przed krojeniem. Doprawić solą i pieprzem, skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Podawać z cytrynowymi klinami, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
6
Zdjęcia Anna Williams

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn