Grillowane Steki W Stylu Florenckim

Grillowane Steki W Stylu Florenckim
Grillowane steki w stylu florenckim to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja zawiera 819 kalorii, 63g białka, oraz 61 g tłuszczu. Na 5,56 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz grubą sól morską i pieprz, oliwę z oliwek, steki z t-bone i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć grubą sól morską, można śledzić to danie główne z Kora czekoladowo-migdałowa z solą morską jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane Steki Wieprzowe W Stylu St. Louis, Grillowane steki z tuńczyka w stylu toskańskim, oraz Grillowane, Koreańskie Steki Z Pikantnym Sosem Kolendrowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przechowywać w lodówce steki, odkryte, co najmniej 4 godziny lub na noc. (Wysusza to powierzchnię mięsa, dzięki czemu rozwija się lepiej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2
Przygotuj grill do pośredniego ogrzewania: na gaz, rozgrzej do średniej wysokości, 30 minut, a następnie wyłącz palniki z jednej strony i obróć inne palniki do średniej niskiej. W przypadku węgla drzewnego, gdy węgle się spopielą, popchnij je na bok. Pocierać steki z czosnkiem i odstawić w temperaturze pokojowej, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Ruszt grillowy posmarować olejem roślinnym. Podsmaż steki na bezpośrednim ogniu, aż zwęglone na dnie, 5 do 10 minut. Skręcić, doprawić solą i pieprzem i char z drugiej strony, 5 do 10 więcej minut. Ponownie obróć steki i przenieś na chłodniejszą stronę grilla z mniejszymi końcami z dala od ciepła. Przyprawić steki solą i pieprzem i grillem, obracając co 2 minuty, aż termometr włożony do najgrubszej części mięsa zarejestruje 125 stopni F dla średnio rzadkich, 8 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Przenieś steki na deskę do krojenia i pozostaw 10 minut przed krojeniem. Doprawić solą i pieprzem, skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Podawać z cytrynowymi klinami, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
6
Zdjęcia Anna Williams

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn