Grillowane Steki W Stylu Florenckim

Grillowane steki w stylu florenckim to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja zawiera 819 kalorii, 63g białka, oraz 61 g tłuszczu. Na 5,56 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz grubą sól morską i pieprz, oliwę z oliwek, steki z t-bone i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć grubą sól morską, można śledzić to danie główne z Kora czekoladowo-migdałowa z solą morską jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane Steki Wieprzowe W Stylu St. Louis, Grillowane steki z tuńczyka w stylu toskańskim, oraz Grillowane, Koreańskie Steki Z Pikantnym Sosem Kolendrowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przechowywać w lodówce steki, odkryte, co najmniej 4 godziny lub na noc. (Wysusza to powierzchnię mięsa, dzięki czemu rozwija się lepiej.)
Przygotuj grill do pośredniego ogrzewania: na gaz, rozgrzej do średniej wysokości, 30 minut, a następnie wyłącz palniki z jednej strony i obróć inne palniki do średniej niskiej. W przypadku węgla drzewnego, gdy węgle się spopielą, popchnij je na bok. Pocierać steki z czosnkiem i odstawić w temperaturze pokojowej, 30 minut.
Ruszt grillowy posmarować olejem roślinnym. Podsmaż steki na bezpośrednim ogniu, aż zwęglone na dnie, 5 do 10 minut. Skręcić, doprawić solą i pieprzem i char z drugiej strony, 5 do 10 więcej minut. Ponownie obróć steki i przenieś na chłodniejszą stronę grilla z mniejszymi końcami z dala od ciepła. Przyprawić steki solą i pieprzem i grillem, obracając co 2 minuty, aż termometr włożony do najgrubszej części mięsa zarejestruje 125 stopni F dla średnio rzadkich, 8 do 12 minut.
Przenieś steki na deskę do krojenia i pozostaw 10 minut przed krojeniem. Doprawić solą i pieprzem, skropić oliwą z oliwek.
Podawać z cytrynowymi klinami, w razie potrzeby.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![Miranda Lambert County Road Merlot Wine]()
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.