Grillowane steki T-Bone z balsamiczną cebulą Confit

Grillowane steki T-Bone z balsamiczną cebulą Confit
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj grillowanych steków T-Bone z balsamiczną cebulą Confit. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 998 kalorii, 83g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Na 7,56 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, masło, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowane Steki T-Bone, Grillowane Steki T-Bone, oraz Rabarbar I Cebula Confit Z Truskawkowym Octem Balsamicznym.

Instrukcje

1
1 aby cebula, roztopić masło w nonsticklarge patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać cebulę i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodaj 1 szklankę wody. Gotować, często mieszając, aż woda odparuje i cebula zmięknie, około 20 minut. Wymieszać kolejną filiżankę wodyno cebuli. Gotować, często mieszając, aż wodaporaty i cebula będą miękkie i zaczynajądo brązowego, o 20 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WodaWoda
4
2 wymieszać z octem i miodem. Gotuj, mieszając często unikaj przypalania, aż cebula będzie karmelizowana, a płyny będą syropowe, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CebulaCebula
MiódMiód
5
Wyjąć z ciepła i przykryć patelnię, aby utrzymać onionswarm.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
3 tymczasem przygotuj gorący ogień w grillu na świeżym powietrzu.Doprawić steki solą i pieprzem i pozostawić w temperaturze pokojowej, podczas gdy grill się nagrzewa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
4 lekko nasmarować ruszt grillowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Steki ułożyć na grillu i przykryć. Grillować, obracając się po 3 i 1/2 minuty, aż wierzchołki steków poczują się nieco twardsze niż po naciśnięciu palcem, około 7 minut formować stek średnio Rzadki.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Przełożyć każdy stek na talerz obiadowy. Wierzch ze sterty cebuli i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
StekStek
10
Adaptacja Diamentowych naczyń Julie Loria (Lyons Press/ 24.9 zł
11
Fragmenty copyright 2011 By Julie Loria, za zgodą Lyons Press

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn