Grillowane Steki Ribeye

Grillowane steki Ribeye mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 548 kalorii, 49g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 5,41 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka brązowego cukru, steki z wołowiny ribeye, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj grillowane na zimno " steki Ribeye z Gremolatą, Peppered Ribeye Steaks, oraz Peppered Ribeye Steaks dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej plastikowej torebce wielokrotnego zamykania, połączyć sos sojowy, cebula, brązowy cukier, czosnek, imbir i pieprz; dodać steki. Uszczelnij torbę i obróć się do płaszcza. Przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc.
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Steki z grilla, pokryte, na średnim ogniu 5-7 minut z każdej strony lub aż mięso osiągnie pożądaną doneness (dla średnio rzadkich, termometr powinien czytać 145°; medium, 160°; dobrze zrobione, 170°).
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 entuzjasta wina Top 100 Best Buy of 2019