Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać grillowane sardynki, zwęglona cytryna & Chiles spróbować. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka szalotki, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 16 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane sardynki Monterey z cytryną i ziołami, Grillowane sardynki z cytryną, czosnkiem i papryką, oraz Grillowane świeże sardynki z koprem włoskim i Zakonserwowaną cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotuj średnio gorący ogień z grilla. Gdy jest gorąco, wytrzyj grill papierowym ręcznikiem zanurzonym w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Kasztany Wodne, Julienne
2
2 cytryny pokroić w plasterki 1/4 cala i połowę drugiego. Grill plastry cytryny i połówki, aż mają ładne znaki grill, 2 do 3 minut na stronie dla plastrów i 3 minut w sumie dla połówek. Następnie ostrożnie grilluj chiles, aż lekko zwęglone, około 1 minuty (jeśli masz siatkową wkładkę do grilla, użyj jej, aby nie dopuścić do upadku chiles przez ruszt). Zmielić jedną czwartą plasterków cytryny i przenieść do małej miseczki. Chili posiekać na małe kawałki (dla mniej ciepła, usunąć i wyrzucić nasiona w pierwszej kolejności).
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Skórki Z Cytryny
Mięso Mielone
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Trzepaczką zmiksować i odstawić. Sardynki doprawić 1 łyżeczką soli i skropić odrobiną oliwy z oliwek. Grill, obracając raz, aż ryby są tylko gotowane przez, około 2 minut na stronie. Pozostałe trzy czwarte plasterków cytryny ułożyć na półmisku i polać grillowanymi sardynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sardynki
Skórki Z Cytryny
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Skropić SOS wokół i wokół sardynek, zastrzegając wszelkie dodatkowe, aby służyć na boku. Na talerzu wycisnąć grillowane połówki cytryny.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.