Grillowane przegrzebki z majonezem ze szczypiorkiem pomarańczowym

Grillowane przegrzebki z majonezem ze szczypiorkiem pomarańczowym
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 350 kalorii, 1G białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Jeśli 1,75 zł za porcję spadnie Twój budżet, grillowane przegrzebki z majonezem ze szczypiorkiem pomarańczowym mogą być świetne bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, przegrzebki morskie, sok pomarańczowy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Przegrzebki Nadziewane Pomarańczowymi Pistacjami, Grillowane przegrzebki z komosą o zapachu pomarańczy, oraz Łosoś ze szczypiorkiem majonez dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj wszystkie składniki majonezu ze szczypiorkiem pomarańczowym. Przykryć; przechowywać w lodówce do podania, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
PomarańczowyPomarańczowy
SzczypiorekSzczypiorek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Grill gazowy lub węglowy. Spray zawiasowy kosz grillowy z natryskiem do gotowania lub szczotką z olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
W średniej misce wymieszaj masło, Koper, Likier i sól. Wymieszać przegrzebki, aż dobrze pokryte mieszaniną masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
PrzegrzebkiPrzegrzebki
LikierLikier
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Umieść przegrzebki w koszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
5
Umieść kosz na grillu. Przykryć grill; gotować na średnim ogniu 8 do 10 minut, obracając raz, aż przegrzebki są białe i nieprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Podawać z majonezem ze szczypiorkiem pomarańczowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
PomarańczowyPomarańczowy
SzczypiorekSzczypiorek

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki świetnie komponują się z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Stonestreet Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 36 dolarów za butelkę.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
2012 Estate Chardonnay zapewnia wyraźny szkielet mineralny wraz z silnym pierwiastkiem cytrusowym. Mandarynka i marmolada wyłaniają się najpierw ze szkła, otwierając się na podniebienie, które kaskadowo przechodzi przez brzoskwinię i ocean spray - wszystko to kończy się zaskakującym chwytem i kwasowością.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn