Grillowane przegrzebki z majonezem ze szczypiorkiem pomarańczowym
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 350 kalorii, 1G białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Jeśli 1,75 zł za porcję spadnie Twój budżet, grillowane przegrzebki z majonezem ze szczypiorkiem pomarańczowym mogą być świetne bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, przegrzebki morskie, sok pomarańczowy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Przegrzebki Nadziewane Pomarańczowymi Pistacjami, Grillowane przegrzebki z komosą o zapachu pomarańczy, oraz Łosoś ze szczypiorkiem majonez dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj wszystkie składniki majonezu ze szczypiorkiem pomarańczowym. Przykryć; przechowywać w lodówce do podania, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Grill gazowy lub węglowy. Spray zawiasowy kosz grillowy z natryskiem do gotowania lub szczotką z olejem roślinnym.
W średniej misce wymieszaj masło, Koper, Likier i sól. Wymieszać przegrzebki, aż dobrze pokryte mieszaniną masła.
Umieść przegrzebki w koszu.
Umieść kosz na grillu. Przykryć grill; gotować na średnim ogniu 8 do 10 minut, obracając raz, aż przegrzebki są białe i nieprzezroczyste.
Podawać z majonezem ze szczypiorkiem pomarańczowym.