Grillowane Przegrzebki
Grillowane przegrzebki wymagają mniej więcej 25 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 216 kalorii, 1G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 37 osób było pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, sok z cytryny, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest dobre. Spróbuj Grillowane Przegrzebki, Grillowane Przegrzebki Morskie I Koper Włoski, oraz Grillowane Rozmarynowe Przegrzebki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko ruszt olejowy.
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu. Cebulę i czosnek gotować, aż będzie miękki i przezroczysty, o 5 protokół.
Wyjąć z ognia i wymieszać z sokiem z cytryny i solą.
Umieść przegrzebki w dużej misce i wrzuć mieszaninę masła.
Odstawić na około 2 minuty.
Przegrzebki wątku na szaszłyki, lub użyć kosz grill drutu. Gotować na rozgrzanym grillu przez około 4 minuty z każdej strony.
Powrót mieszaniny masła do rondla i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do niskiej, i utrzymać ciepło podczas gotować przegrzebki. Wrzucić z grillowanymi przegrzebkami i podawać.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Przegrzebki świetnie komponują się z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.