Grillowane placki z tuńczykiem
Grillowane placki z tuńczykiem to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. To danie główne ma 376 kalorii, 23G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sól, jajko, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest dobre. Podobne przepisy to Placki z tuńczykiem, Tunan i placki kukurydziane, oraz Zapiekanki Z Tuńczykiem Z Salsą.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać tuńczyka, jajko i owies, aż do wymieszania.
Wymieszać w sosie barbeque, zielona cebula, ostry sos pieprzowy, pikantny, i sól.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Łyżka stołowapełna mieszanki tuńczyka na patelnię i lekko spłaszczyć. Mniejsze paszteciki trzymają się razem lepiej. Gotować, aż rumiane z każdej strony, o 3 protokół na stronę.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować jest pochodzenie winnic Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
![Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot]()
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.