Grillowane Piknikowe Taco Nachos
Need a bezglutenowa i wegetariańska przystawka? Grillowane piknikowe Taco nachos może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1042 kalorie, 32G białka, oraz 52g tłuszczu. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz starą mieszankę przypraw el Taco, zieloną cebulę, mieszankę sera colby-monterey jack i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane Taco Nachos, Macho Taco Chili Nachos, oraz 20-Minutowe Indycze Taco Nachos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. Patelnia foliowa Spray 12x18 cali z natryskiem do gotowania.
Na patelni rozłóż chipsy tortilla.
W średniej misce, wymieszać fasolę, chiles i Taco przyprawy mix; łyżka równomiernie na chipsy tortilla. Top z pomidorami i cebulą.
Posypać serem. Patelnię przykryć folią.
Umieść patelnię foliową na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 8 do 10 minut lub aż ser się stopi. Ostrożnie usunąć folię.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 140 dolarów za butelkę.
![Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir
Petarda wina, 2015 Westside Road sąsiedzi jest wybuchowy zarówno w nosie, jak i na podniebieniu. Aromaty czarnej maliny i czarnej wiśni uzupełnione są nutami cedru, ziela angielskiego, wanilii i czarnej herbaty. Intrygująca nuta nasion selera dodatkowo kompleksuje wybitny nos. Młody i zuchwały, tekstura jest znakomita z kręgosłupem orzeźwiającej kwasowości i gliniastej ziemistości, która przekazuje smaki jasnej wiśni i maliny Bing. Wino kończy się wyrafinowanymi taninami przypominającymi herbatę oraz zmiażdżoną skałą i mineralnym wykończeniem. Wino, którego nie można przegapić!