Grillowane owoce pestkowe z glazurą balsamiczną i Manchego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj grillowanych owoców pestkowych z glazurą balsamiczną i Manchego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.4 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 182 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz brzoskwinie, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane owoce pestkowe z glazurą balsamiczną, Grillowana Sałatka z bakłażanem i serem Manchego ze świeżą bazylią i glazurą Balsamiczno-pieprzową, oraz Balsamiczny Owoc Pestkowy Sundae dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej czysty grill lub patelnię grillową do średniej wysokości.
Wymieszać razem Wino i brązowy cukier w małym rondelku. Doprowadzić do wrzenia, a następnie delikatnie gotować na wolnym ogniu 2530 minut lub aż mieszanina jest zredukowana do około 3 łyżki i tworzy grubą glazurę.
Lekko posmarować połówki owoców pestkowych oliwą z oliwek; posypać solą i pieprzem. Owoce grillowane, ścięte z boku, 1 Minuta z każdej strony.
Owoce skropić polewą, a każdą porcję polać 1/4 kawałkami sera.