Grillowane owoce pestkowe z glazurą balsamiczną i Manchego

Grillowane owoce pestkowe z glazurą balsamiczną i Manchego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj grillowanych owoców pestkowych z glazurą balsamiczną i Manchego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.4 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 182 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz brzoskwinie, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane owoce pestkowe z glazurą balsamiczną, Grillowana Sałatka z bakłażanem i serem Manchego ze świeżą bazylią i glazurą Balsamiczno-pieprzową, oraz Balsamiczny Owoc Pestkowy Sundae dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej czysty grill lub patelnię grillową do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Wymieszać razem Wino i brązowy cukier w małym rondelku. Doprowadzić do wrzenia, a następnie delikatnie gotować na wolnym ogniu 2530 minut lub aż mieszanina jest zredukowana do około 3 łyżki i tworzy grubą glazurę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Lekko posmarować połówki owoców pestkowych oliwą z oliwek; posypać solą i pieprzem. Owoce grillowane, ścięte z boku, 1 Minuta z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Przenieś do 4 talerzy.
5
Owoce skropić polewą, a każdą porcję polać 1/4 kawałkami sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn