Grillowane Opelu

Grillowane Opelu może być tylko przystawka szukasz. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 0g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli masz sok z cytryny, oliwę z oliwek, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest dostarczany przez SippitySup. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Grillowane steki z łososia z sosem Chipotle-Ponzu i grillowaną fasolką szparagową, Grillowany kurczak z pieczonym czosnkiem-Oregano Vinaigrette i grillowanymi ziemniakami Fingerling, oraz Grillowany stek z miętowo-Kolendrową Mojo i grillowaną marchewką i pasternakiem.
Instrukcje
W razie potrzeby wypatroszyć rybę i dobrze spłukać wewnątrz i na zewnątrz.
Wymieszać sok z cytryny i oliwy z oliwek razem jest mała miska.Dodać ½ cala głębokie szczeliny około 1 cala od siebie w dół po obu stronach ryby.
Połóż je na płytkim jednostronnym naczyniu do pieczenia i zalej marynatą.
Niech marynować około 30 minut. Przygotować grill i niech się spali do średnio gorących węgli.
Wyjmij rybę z marynaty i umieść je na czystych, dobrze naoliwionych rusztach ustawionych 4 do 6 cali nad przygotowanymi węglami lub ogniem, i około 3 cali od siebie. Zalać marynatą i zamknąć kaptur grilla. Gotować, aż ryba będzie nieprzezroczysta i wilgotna w środku, około 6 do 8 minut dla ryb o grubości mniejszej niż 1 cal, i 10 do 15 minut dla ryb o grubości większej niż 1 cal.