Grillowane Mini Szaszłyki Wieprzowe

Grillowane Mini Szaszłyki Wieprzowe
Grillowane Mini szaszłyki wieprzowe to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka oliwy z oliwek, soku z cytryny, śmietany sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane szaszłyki wieprzowe z grillowanym sosem pomidorowym, Łatwe Grillowane Szaszłyki Wieprzowe, oraz Grillowane szaszłyki wieprzowe z sosem estragonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: od ośmiu do dziesięciu 4-calowych drewnianych szaszłyków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
3
W średniej misce wymieszać sherry, sok z cytryny, oregano, paprykę, kminek, 3/4 łyżeczki soli, 1/2 łyżeczki pieprzu i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Umieścić wieprzowinę w średniej szklanej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Połowę marynaty polać wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
6
Dodać olej i wrzucić do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
7
Pozostałą marynatę wlać do małego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Dodaj śmietanę, pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu, i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować, aż sos jest wystarczająco gęsty, aby pokryć tył łyżki, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(duża Tuba)(duża Tuba)
9
Spryskaj patelnię do grilla lub stojak do grillowania sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
10
Umieść patelnię grillową na średnim ogniu lub rozgrzej grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Wyjąć wieprzowinę z marynaty. Wyrzucić marynatę. Nawlecz 3 kawałki wieprzowiny na każdy szaszłyk. Grillować szaszłyki, aż wieprzowina będzie złoty i gotowane przez, o 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
12
Umieść szaszłyk w każdym liściu endywii.
Składniki, których będziesz potrzebować
EndiveEndive
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
13
Szaszłyki skropić sosem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn