Grillowane Mahi Mahi
Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Grillowane Mahi Mahi może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 606 kalorii. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 79 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wino, cebulę, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Pomarańczowa Bazylia Grillowana Mahi Mahi Z Podsmażoną Zieleniną Przepis, Grillowane Mahi Mahi W. miodowo-makadamia i ananasowo-imbirowe, oraz Grillowane Mahi Mahi z Zielonym Chile-bulion z mleka kokosowego są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Umieść mahi mahi na patelni z folii aluminiowej i wrzuć czosnek do płaszcza. Masło rozprowadzić równomiernie na całej patelni.
Wlać sok z cytryny, wino i pokrojone w kostkę pomidory z zieloną papryką chile nad rybą. Doprawić solą i pieprzem. Szczelnie przykryć patelnię folią aluminiową.
Umieść patelnię na ruszcie grillowym i gotuj ryby 35 minut, lub do łatwego płatkowania widelcem.
Przed podaniem posypać serem.