Jeśli 100 centów za porcję spadnie Twój budżet, Grillowane krewetki z Oregano i cytryną mogą być super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Grillowane Krewetki Jumbo Z Cytryną I Oregano, Grillowane Krewetki Oregano, oraz Pieczone Cytrynowe Oregano Orzo & Krewetki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na desce do krojenia drobno posiekać odsączone kapary z liśćmi oregano i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
2
Przenieść mieszaninę do miski i wymieszać w 1/2 szklanki plus 2 łyżki oliwy z oliwek, wraz ze skórką z cytryny i sokiem z cytryny. SOS doprawić pieprzem.
Rozpal grilla. W dużej misce, wrzucić krewetki z pozostałych 2 łyżki oliwy z oliwek i lekko doprawić solą i pieprzem. Wątek krewetki na metalowe szaszłyki i grill na dużym ogniu, obracając raz, aż krewetki są lekko zwęglone i gotowane przez, o 3 minut na stronie.
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Anne Amie Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.