Grillowane Krewetki Tapenade Quesadillas

Grillowane krewetki Tapenade quesadillas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 674 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $4.3 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sardelę, ser gruyère, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pesto Grillowane Krewetki Caprese Quesadillas, Pikantne Grillowane krewetki Quesadillas z sosem śmietanowym z awokado, oraz Shrimp Crostini w / Karczoch Tapenade-SRC Post dla podobnych receptur.
Instrukcje
Z robota kuchennego działa, upuść czosnek przez zsypu żywności; proces aż do rozdrobnienia.
Dodaj anchois, kapary i oliwę z oliwek; proces aż drobno mielone.
Dodać oliwki, przetwarzanie tylko do posiekania. (Nie przeprocesować; mieszanina powinna być gruba.)
Połączyć mieszaninę oliwek i krewetek w dużej misce; wrzucić dobrze.
Umieść 4 tortille na dużej blasze do pieczenia.
Posypać każdą tortillę z 1/3 Puchar sera; top z jednej czwartej mieszanki krewetek. Top mieszanki krewetek z pozostałym serem.
Pozostałe tortille umieść na serze, delikatnie naciskając.
Grill, kryty, na średnim ogniu (300 do 35
przez 2 minuty. Szybko i ostrożnie obracaj quesadillas, używając dużej, szerokiej szpatułki. Grill, przykryty, 2 dodatkowe minuty lub do rozpuszczenia sera i tortille są złote.
Każdą quesadillę pokroić na 6 klinów i od razu podawać.
Wskazówka: obracanie quesadillas szybko zapobiega kapaniu soków, co może powodować flary i spalone tortille.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Esperto Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.