Grillowane kotlety wieprzowe w stylu koreańskim z czerwoną cebulą i Baby Bok Choy

Grillowane kotlety wieprzowe w stylu koreańskim z czerwoną cebulą i Baby Bok Choy
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Grillowane Koreańskie grillowane kotlety wieprzowe z czerwoną cebulą i Baby Bok Choy może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 591 kalorii, 56g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka czosnku, sos hoisin, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Char - grillowane kotlety wieprzowe w stylu koreańskim z grilla i Rękodzieło Koreańskie mięso Giveaway, Grillowane Azjatyckie kotlety wieprzowe i Baby Bok Choy, oraz Grillowany Halibut, Bakłażan I Baby Bok Choy Z Koreańskim Barbec dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu. Wymieszać razem sos sojowy, sos chili, olej sezamowy, brązowy cukier, ocet, starty imbir i starty czosnek w małej misce. Rezerwa 2 łyżki do warzyw, a następnie wymieszać w sosie hoisin. Połowę odstawić do podania z gotowanymi kotletami schabowymi i wymieszać z 1-2 łyżkami wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Posypać kotlety wieprzowe z obu stron 1/2 łyżeczki soli i pieprzu na wszystkie 4 kotlety.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
3
Kotlety schabowe i cebulę ułożyć na lekko naoliwionym grillu. Grilluj, aż kotlety wieprzowe będą lekko różowe w pobliżu Kości, 6 minut z pierwszej strony i 4 do 5 minut z drugiej strony. Cebulę grillować, aż będą miękkie. Zacznij szczotkowanie zarówno wieprzowiny i cebuli z mieszanką sos hoisin około połowy grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Przelać kotlety wieprzowe na deskę do krojenia, aby odpocząć przez około 5 minut, a cebulę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Umieść bok choy w dużej misce i przykryj folią. Kuchenka mikrofalowa, aż centralny rdzeń zmięknie i można go łatwo przebić czubkiem ostrego noża, 3 do 5 minut. Doprawić bok choy 1/4 łyżeczki soli i pieprzu i grillować aż do zwęglenia, 2 do 3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bok ChoyBok Choy
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać do miski z cebulą i delikatnie wrzucić z reserved 2 łyżki sosu imbirowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Podawać kotlety wieprzowe z grillowanymi warzywami i zastrzeżoną mieszanką sosu hoisin na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn